lailahogfeldt

Laila Högfeldt

Annons

3 inredningsnyheter du MÅSTE HA!

house doctor trident pendel vit

Nu börjar höstnyheterna att dyka upp lite här och var. Mina ögon fastnade direkt på denna lampa från House Doctor. Den åker direkt upp på min önskelista =)


house doctor rustic sojaskal

Jag älskar sushi! Ett tag åt jag i princip uteslutande sushi till lunch och middag vilket resulterade i att jag gick ner lite för mycket i vikt. Inte så hälsosamt kanske. Men att äta sushi någon eller några gånger i veckan måste ju ändå vara okej? Och då vill jag doppa mina sushibitar i dessa rustika sojaskålar. 65 kr styck och ett kap om du frågar mig.


HM home hog ljusstake guld massing

Äntligen har HM HOME öppnat i Borås! Halleluja! Jag älskar deras textiler i form av sängkläder, kuddar etc. men har inte varit lika förtjust i deras inredningsdetaljer. Att ställa en HM ljusstake intill en från skultuna ser extremt konstigt ut om du frågar mig. Man ser direkt att kvalitén på mässingen sviktar när det kommer till HM. Dock blev jag väldigt förtjust i denna ljusstake från HM som jag tycker ser ut att vara Gucci-inspirerad. Blir det ett inköp tro?

Kommentarer
lailahogfeldt

Kommentera

  1. lailahogfeldt
   lailahogfeldt

   Nej jag har inte det, jag har tänkt att låta hallen vila och satsa på att köpa den där hemskt dyra lampan till matsalen istället. haha. =)

  1. lailahogfeldt
   lailahogfeldt

   Visst är det gott =) Åhh gör du? Så konstigt, haha. Säker på att det är sushin? =) Eller hur, så fina! =) KRAM!

Annons