lailahogfeldt

Laila Högfeldt

Annons

Wish me luck ♡

IMG_20170811_172428_863

Igår åkte vi hem till pappa och hjälpte honom att välja ut lite vitvaror och dylikt till hans fyra badrum som han ska renovera. GUD vad svårt det är att välja, det finns så mycket fint!

Sedan åkte jag och barnen till stan och åt lunch och shoppade. Jag hittade tre klänningar och en playsuit. William köpte byxor och Philip köpte två solhattar och ett par byxor. Sedan åkte vi och handlade inför fredagsmyset =) Jag gjorde en jättegod sallad (bilder kommer) och efter det åt vi glass och tittade på solsidan. Så mysig kväll.

 

Nu ska jag och Niclas strax börja att gräva ner studsmattan i trädgården. Inte hela studsmattan utan de vertikala benen. Wish me luck!

Ikväll kommer några vänner över på god mat och mys. Skönt med helg tycker jag ♡

IMG_20170811_172314_744

Min fina William. Han är så omtänksam och fin. Jag sa att jag skulle vilja ha vatten. Då sa han genast ”Jag kan hämta vatten åt dig mamma”. Hur fin? ♡♡♡

IMG_20170811_172512_644

IMG_20170811_172542_936

Jag åt cesarsallad med kyckling. Så gott =) ♡

IMG_20170811_172637_375

Philip fick en ballong från Polarn & pyret som han var helt begeistrad i… tills han kramade den så mycket att den smällde. 

Kommentarer
lailahogfeldt

Kommentera

  1. Johanna håkansson

    Vad är det för vagn du har på bilden? Är det en sådan som är lätt att fälla ihop tex på bussen? Länka gärna för är på jakt efter en sådan eller liknande. Linn börjar förskolan 20 sep så det är därför. Lättare att ha en praktisk vagn jag kan fälla ihop när jag ska ta stadsbussen efter jag hämtat eller lämnat på förskolan.

  2. Sanna

    Glöm inte att spara ordentligt med utrymme under studsmattan. Den tyngs ner rätt mycket och ni vill inte så i marken

Annons