lailahogfeldt

Laila Högfeldt

Annons

Mitt kontor idag =)

Hej finisar =) ♡

Här sitter jag just nu och jobbar med lite samarbeten. Solen skiner och snart är det helg! Kan det bli bättre? Efter att jag jobbat klart med mina samarbeten tänkte jag sätta igång och skriva lite inlägg, så ös på med saker ni vill att jag ska skriva om så gör jag ett inlägg om det till kommande vecka. Kommentera nedan eller maila =)

STOR KRAM till er alla och Trevlig helg! ♡ ♡ ♡

IMG_20170518_104607_488

IMG_20170518_104629_774

Kommentarer
lailahogfeldt

Kommentera

 1. Standard Credit

  Vill du ha ekonomisk frihet? Därefter stanna i din säng så länge du vill, och låt vårt ekonomi arbeta för dig på STANDARD CREDIT … Ansök om ett legitimt lån till 3% ränta. För mer information kontakta oss via: standardcredit@protonmail.com

 2. Josefin

  Hmm.. Vore kul att läsa mer om hur du ser på uppfostran när dina killar kommer upp i tonåren. Jag har inga barn själv men gillar att läsa om din syn på föräldrarollen, jag tycker du har väldigt vettiga åsikter om det 🙂
  Sen vore det kul med din syn på plastikkirurgi. Jag har själv genomgått en operation och tycker det är kul att läsa om andras syn på att förändra sitt utseende. Om du själv velat göra något ingrepp t.ex. Vet att vissa har VÄLDIGT starka åsikter om det dock, haha.. Hoppas ni får en bra helg ❤

  1. lailahogfeldt
   lailahogfeldt

   Vad smickrad jag blir, tack snälla <3 Ska försöka göra ett inlägg om det =) Åhh ja! Det är verkligen ett känsligt område för vissa, ska givetvis ta upp det med =) STOR KRAM och hoppas att din helg varit super =)

 3. Sofie

  Vad härligt det ser ut 😍 Jag skulle vilja läsa mer om hur du tänker kring barnuppfostran. Du verkar ha så sunda värderingar kring det. Kram

Annons