lailahogfeldt

Laila Högfeldt

Annons

Första dagen med juicedetox

IMG_1981

I går var första dagen med juicer.

Hur gick det?

Efter första juicen (som jag drack till frukost) så var jag fortfarande hungrig. Jag är ju van att äta en riktig frukost så min kropp var inte riktigt van vid att bara få en juice. Utöver det så gick dagen bra. Jag mådde inte dåligt, hade ingen huvudvärk eller någon annan biverkning förutom att jag var lite småhungrig hela dagen. haha! Men det kan jag ju leva med.

Jag hoppas att det går bättre i dag angående hungern. 🙂

IMG_1983

Philip tyckte också att det var jättespännande med juicerna. Han ville gärna smaka men han är lite dålig på att suga upp via sugröret så jag fick ta bort locket så att han fick smaka. Och han gillade det. 🙂 ♡

Kommentarer
lailahogfeldt

Kommentera

 1. Maria

  Intressant med juicedetox. Jag och min sambo har nyligen börjat med 5.2 vi har fastedag idag bland annat. Det är intressant med hungerkänslan att man inte är hungrig hela tiden och inte vrålhungrig heller 🙂

  1. lailahogfeldt
   lailahogfeldt

   Haha håller med dig, varken hungrig eller mätt idag! 🙂 Hur är 5:2 dieten då? Gillar ni den? 🙂

Annons